Consilieri locali liberali noi

Trei consilieri locali din partea PNL și-au pierdut sprijinul politic, după ce delegația permanentă a partidului a decis, sâmbătă, excluderea lor și a altor trei membri din formațiune. Conform legii, cei trei consilieri locali, fiind aleși pe listele PNL, nu își mai pot continua activitatea din Consiliul Local, urmând a fi înlocuiți cu următorii supleanți de pe listele de la alegerile din 2008.  

Sâmbătă, din PNL au fost excluși consilierii locali: Emil Pericică (fostul președinte al PNL Roman), Daniela Suman (director al Colegiului Național „Roman Vodă”) și Valentin Dănăilă (fost subprefect al județului Neamț). În locul acestora ar urma să intre, în cazul în care niciunul din cei nominalizați nu este incompatibil, următorii: doctorul Ionel Țubucanu (care a ocupat, prin interimat, și funcția de manager al Spitalului Roman), Mircea Beloiu (care a mai deținut funcția de consilier local din partea PNL și în 2008, după demisia doctorului Petru Boștină) și Benone Damian (directorul Școlii Speciale Roman).

Reamintim faptul că, tot sâmbătă, din PNL Roman au fost excluși și alți câțiva membri, printre care Dan Pricope, Remus Dedu sau Mirel Iamandii, acestora reproșându-li-se nerespectarea statutului partidului sau „înfrățirea” cu PDL.

Luni, Emil Pericică, cel care a deținut până acum două săptămâni funcția de președinte al PNL Roman, a declarat că nu-și recunoaște învinuirea că ar fi fost „non-combat” față de Putere, precizând că a votat și acționat în interesul romașcanilor și nu al său sau al vreunui alt partid sau membru. Vizavi de votul din Consiliul Local referitor la proiectul de reabilitare al Bibliotecii, așa cum se vede în imagine, Emil Pericică nu a votat pentru, susținând că „am dorit să evit un nou scandal”.

Cei trei consilieri locali liberali urmează să fie validați în prima ședință ordinară a Consiliului Local Roman, cel mai probabil la finele lunii iunie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !