SCM Petrotub

Fotbalul romașcan supraviețuiește

SCM PetrotubÎn ultima etapă a sezonului 2014-2015, echipa romașcană SCM Petrotub a învins Sporting Liești cu 4-1. Din păcate, meciurile pierdute la mijlocul acestui sezon competițional au făcut ca echipa să se claseze doar pe locul șase, dar și-a atins obiectivul propus. Vestea bună este că SCM Petrotub va evolua și în sezonul viitor.

Deși se punea problema, la început de an, ca echipa să-și încheie parcursul din cauza lipsei fondurilor, conducerea clubului a reușit să obțină o finanțare din partea Consiliului Județean ce-I permite să evolueze și în sezonul competițional 2015-2016. O altă veste este aceea că în campionatul următor pe teren vor evolua jucători mai tineri, conform regulamentului Federației Române de Fotbal.

La începutul acestui an, consilierii locali au ridicat în discuție problema finanțării echipei de fotbal, dat fiind faptul că tot in bugetul local se subvenționează și echipa de handbal, diferența fiind că aceasta joacă în prima ligă și toate costă. Gura de oxigen primită de la Consiliul Județean va permite, însă, ca SCM Petrotub să înceapă cu dreptul următorul sezon competițional.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !