Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Urmărit de nemți, prins la Săvinești – News-Roman
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/rnewsr71/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Poza zilei

Urmărit de nemți, prins la Săvinești

Un tânăr din judeţul Neamţ, pe numele căruia autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţişti în comuna Săvineşti, judeţul Neamţ.

Ştefan C, de 26 de ani, din Săvinești a fost prins de polițiști duminică, 31 ianuarie. Pe numele său, autorităţile din Germania au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, fiind suspectat că a deposedat, prin violenţă, o persoană de poşetă, în care aceasta avea documente personale şi 1.000 de euro. 
Tânărul a fost încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, pe bază de ordonanţă de reţinere și a fost prezentat Curţii de Apel Bacău în vederea confirmării/infirmării mandatului european de arestare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !