asfalt

A început asfaltarea străzilor

asfaltEchipele Primăriei Roman au început deja lucrările de plombare a străzilor din municipiu. În paralel, Direcția Ttehnică lucreaă la proiectarea unor investiții mai ample pentru reabilitarea totală a unor artere din oraș. În așa zisă premieră, se va trece și la asfaltarea unor străzi din cartierele Bălcescu și Petru Rareș.

O problemă semnalată de cetățeni se regăsește în bulevardul Republicii, pentru care s-a găsit o soluție de moment și aici se are în vedere și amenajarea unei parcări pentru locuitorii din zonă.

Pentru cartierul Nicolae Bălcescu, autoritățile pregătesc asfaltarea câtorva străzi, în paralel cu extinderea rețelei de apă și canal pe porțiunile ce nu au fost prinse în proiectul derulat de Apaserv. În primă fază, în proiectul de reabilitare a infrastructurii rutiere din cartierul Nicolae Bălcescu vor intra străzile Perișorului și Cornului.

Autoritățile locale intenționează să intre cu asfalt și în cartierul Petru Rareș, iar o altă stradă ce va fi reabilitată în acest an este Eternității.

Conducerea Primăriei Roman spune că în acest an se va acorda o atenție și în ceea ce privește aleile din Cimitirul Eternitatea. Principalele alei vor fi asfaltate, iar zonele mai periferice vor fi prunduite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !