Apare un nou ziar: Mesagerul de Neamț

Presa din județul Neamț crește într-un an cât alții în zece. De astăzi, în județul Neamț, apare o nouă sursă de informare tipărită, un săptămânal – Mesagerul de Neamț. Cât de curând, Mesagerul va avea și o ediție online. Citiți în continuare despre cine se „ascunde” în spatele acestei noi publicații.

 

Mesagerul de Neamț aparține jurnalistului Valentin Bălănescu, unul dintre cei mai cunoscuți oameni de presă din Piatra Neamț, însă cu suficiente relații și prieteni și în Roman. O bună perioadă de timp, acesta a coordonat activitatea redacției de la Roman a Monitorului de Neamț și Roman, dar a fost și moderatorul unei emisiuni din grila postului local de televiziune – RomTV Roman. Ultimul „job” al lui Valentin Bălănescu a fost la televiziunea din Piatra Neamț – TvM. Conform spuselor acestuia, publicate pe blogul personal, din echipa Mesagerul de Neamț va face parte Dana Ostahie, jurnalist care a făcut parte din echipa Monitorul de Neamț, precum și junaliști „veterani”, care se întorc în presă, în echipa lui Valentin Bălănescu.

Mai multe amănunte puteți citi pe pagina personală a proprietarului săptămânalului sau pe site-ul Ziar Piatra Neamț.

 

Foto: Ziar Piatra Neamț. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !