Autorul accidentului de la Tămășeni a fost închis

Ieri, Romeo C, de 21 de ani, din Tămăseni, a fost reținut de polițisti pe o perioadă de 24 de ore. Acesta este acuzat de faptul că, din cauză că era băut la volan, a distrus anexa în care dormea un bărbat, omorându-l pe acesta. Astăzi, tânărul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

În dimineața de 1 august, Romeo conducea un în Tămășeni. Fiind sub influența băuturilor alcoolice, nu a adaptat viteza la condițiile unui drum acoperit cu pietriș, iar în dreptul unui imobil, a pierdut controlul asupra volanului, a derapat și a intrat în coliziune cu o anexă, construită din scânduri, în care dormea Daniel G, de 40 de ani, tot din Tămăseni. Din accident a rezultat decesul lui Daniel G. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că avea în aerul expirat o concentrație de 0,94 mg/l alcool pur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !