Gheorghe Ștefan și deputatul Rădulescu, în concediu pe Coasta de Azur

Primarul municipiului Piatra Neamț Gheorghe Ștefan, zis Pinalti, și deputatul proaspăt ales pe Colegiul 6 Neamț – Adrian Rădulescu sărbătoresc victoria în alegeri pe Coasta de Azur, conform e-politic.ro. Conform declarației edilului din Piatra Neamț, cei doi PDL-iști s-au întors joi în țară, după o săptămână de concediu.  

Gheorghe Ștefan a declarat, pentru e-politic.ro, că își petrece vacanțșa pe Coasta de Azur alături de deputatul Adrian Rădulescu. Ne-am luat și noi o săptămână de concediu după ce am avut o campanie dură, dificilă și trebuia și un moment când să te relaxezi”, a spus Gheorghe Ștefan, pentru e-politic.ro.

Gheorghe Ștefan a refuzat să dea detalii legate de costurile concediului, însă a precizat că deputatul Culiță Tărâță, unul dintre cei care l-au sprijinit mult pe Rădulescu în campanie, nu se află cu ei. Deputatul nemțean Culiță Tărâță spune, tot pentru e-politic.ro, că va pleca și el în concediu, după ce se va încheia campania agricolă, în Delta Dunării.
Mai multe amănunte puteți găsi pe e-politic.ro.

Foto: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !