Festivalul „Bucurie în Mișcare”, 3 octombrie, în fața Primăriei Roman

bucurie in miscareMunicipiul Roman va găzdui sâmbătă, 3 octombrie, între orele 10 – 17, în zona de parcare din fața Primariei, Festivalul „Bucurie în Miscare”, eveniment inițiat si coordonat la nivel național de către Asociația 11Even Cluj-Napoca, în parteneriat cu Kaufland România.

“BucurieînMișcare” este un festival al sportului și competiției în comunitate în agenda căruia sunt înscrise o serie de happening-uri și evenimente sportive. Primul obiectiv al festivalului este încurajarea unui număr cât mai mare de persoane, în mod special copii, tineri și persoane sedentare, să facă mai multă mișcare. Un alt obiectiv este acela de a aduce în fața celor prezenți momente de demonstrații sportive ale principalelor cluburi sportive din oraș, și de a-i încuraja astfel pe copii și tineri să facă sport.

Agenda Festivalului Bucurie în Mișcare – Roman, 3 octombrie 2015

Evenimentul cuprinde mai multe zone de activități, derulate după următoarea agendă:

 

“Caravana de joacă” (jocuri destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 4-10 ani)

Ora 10.00 Desene pe asfalt

Orele 11.00 – 13.00 Maratonul jocurilor românești

Jocuri: Țara, țara vrem ostași!, Rațele si vânătorii,  Sticluța cu otravă,  Mațele încurcate, 123, la perete stai!, elasticul, Baba oarba, Țările, Laptegros, Cal și călăreț etc.

 

“Concursuri și jocuri sportive” (destinate copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 11-18 ani)

Orele 10.00 – 17.00 Jocuri și concursuri diverse (badminton, fotbal target, ski pe asfalt, fun tenis, mini-alergare, tenis cu piciorul, tir cu arcul etc).

 

Demonstrații sportive

Orele 14.00- 16.00 (dans modern și tradițional, Qwan Ki Do, majorete, soliști muzică ușoară, etc).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !