Vârstnicii au petrecut de ziua lor

varstnici 2015Peste 300 de romașcani care au ajuns la vârsta înțelepciunii au fost sărbătoriți, de ziua lor, de Ziua Internațională a Persoanelor de vârsta a treia, de autoritățile locale. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Roman, acolo unde primarul a dorit să fie prezent și să le mulțumească tuturor romașcanilor pentru contribuția pe care și-au adus-o și și-o aduc la dezvoltarea municipiului.  De asemenea, PSD Roman a organizat o petrecere asemănătoare, la care au luat parte în special președinții organizațiilor locale.

Fiecare dintre cei prezenți la manifestarea organizată de administrația locală a primit o mărturie a acestei zile, o diplomă de recunoștință, în semn de respect și apreciere și pentru contribuția adusă marii familii romașcane, dar suprizele au și continuat cu acordarea unor premii. La tombola organizată de autoritățile locale, câteva zeci de pensionari au primit premii constând în icoane, obiecte din olărit, sticle cu vin sfințit și alte mărturii ce poartă însemnele municipiului Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !