Copil împușcat mortal de un alt copil

pistolUn copil de 6 ani din satul Solca, Oniceni, a fost împuşcat mortal, sâmbătă după-amiază, de vărul său de-al doilea, în vârstă de 8 ani, scriu cei de la Ziarul Ceahlăul.

Conform jurnaliștilor de la ZCH, tragedia s-a întâmplat în momentul în care băieţelul de 8 ani, al cărui tată este plecat de ceva timp la muncă în Italia, s-a hotărât să-l cheme pe verişorul lui să-i arate ce armă a lăsat tata acasă când a plecat în străinătate. Puşca era ascunsă într-o magazie, însă copilul ştia de existenţa ei şi a vrut să se laude.

Când a venit cel mic, băiatul a îndreptat arma spre el, fără să verifice, după cum avea să declare ulterior, dacă este încărcată. Şi era. Cu un glonţ de calibru 16 mm, care a ajuns exact în capul celui mic, doborându-l la pământ. Când şi-a dat seama ce-a făcut, băiatul a fugit în fundul grădinii, de unde l-a recuperat bunicul său, care a auzit focul de armă şi a ieşit să vadă ce s-a întâmplat.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru omor şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !