Petiție pentru EROII de la Colectiv

adrian ruginaAdrian Rugină şi Claudiu Petre sunt cei care au impresionat o țară. Sunt cei care, după ce au ieșit afară teferi din clubul Colectiv din București, s-au întors să-i ajute şi pe alţii să scape. Pe ei nu i-a mai salvat nimeni. Dar, în numele acestora, s-a lansat o petiție care a adunat în câteva ore mii de semnături. Adrian Rugină este din Piatra Neamț.Conform celor de la ProTV, Adrian Rugina este un nume important pentru toti cei care apreciaza genul de muzica folk metal. Sunetist al trupei Bucovina, fondata in anul 2000, si membru al trupei Bucium, una dintre cele mai indragite formatii de folk metal din industria noastra muzicala, barbatul era prezent la toate evenimentele muzicale importante.

In trecut, a fost si membru al trupei Teuton, iar multa lume il stie de la evenimentele pe care le organiza.

Nemțenii cer să fie declarați Eroi Naționali și să li se acorde onorurile cuvenite. Cei care doresc să semneze petiția o pot face pe petitieonline.com Eroi naționali – Adrian Rugină, Claudiu Petre. Până acum s-au strâns deja peste 11.900 de semnături. Puteți semna petiția la acest link.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !