Romașcanii sunt solidari

candeleÎn România s-a decretat doliu național, iar oficialitățile statului au îndemnat în aceste zile oamenii la solidaritate. La Roman, romașcanii au ieșit în număr mare pentru a aprinde o lumânare pentru cei care și-au pierdut viața în incendiul din clubul din București, pentru cei care se luptă să supraviețuiască, pentru familiile lor, pentru cei apropiați, pentru o țară aflată în doliu. La Statuie, în centrul municipiului, foarte mulți tineri s-au adunat duminică seară și s-au rugat pentru cei care au avut de suferit în urma celui mai tragic accident din ultimii 15 ani.Printre cei care și-au pierdut viața se numără și doi nemțeni Adrian Rugină și Cristi Ignat, ambii in Piatra Neamț.

În urma evenimentului, sâmbăttă și duminică, oameni cu solidaritate s-au adunat la Turnul lui Ștefan pentru a aprinde o lumânare în memoria celor arși în infernul clubului Colectiv din capitală, dar și pentru Adrian Rugină și Cristi Ignat, pietrenii declarați decedați în urma incendiului.

Dumnezeu să-i ierte pe cei care au murit,  forță pentru cei care se luptă să trăiască și putere pentru cei care trec prin această dramă!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !