O copilă de numai 14 ani a fugit de acasă

O copilă de numai 14 ani a fugit de acasă. După dispariţie a fost văzută în maşină cu o fată şi doi băieţi.

O tânără de numai 14 ani, din Roman, a dispărut de acasă. Pe 1 februarie, Vasile Gâdinceanu, de 38 de ani, a reclamat la Poliţie că fiica sa, Andreea Liliana Gâdinceanu, de 14 ani, nu este de găsit. Tatăl acesteia a povestit poliţiştilor că fata lipseşte de acasă de pe 26 ianuarie, când după terminarea primei ore, a plecat de la şcoală şi nu a mai revenit la domiciliu.

Poliţiştii au efectuat cercetări şi au ajuns la concluzia că pe 26 ianuarie, minora a plecat de la şcoală, fără a spune colegilor unde merge.  Ulterior, în data de 28 ianuarie, fata a fost văzută de rude pe o stradă din municipiul Roman, urcându-se într-un autoturism, fiind însoţită de alţi doi tineri (o fată şi un băiat). 

Andreea Liliana nu este la prima fugă. Aceasta are o situaţie slabă la învăţătură şi a mai fost plecată de acasă în noiembrie 2009, când a fost găsită de poliţişti şi încredinţată familiei.

SEMNALMENTE: înălţime 1,50 – 1,55 metri, greutate, 50 kg, corpolenţă normală, păr lung drept, şaten, vopsit negru, faŢă ovală, frunte lată, ochi căprui, nas drept,  buze mijlocii. Nu are semne particulare.

La momentul dispariţiei purta blugi de culoare neagră, palton de culoare gri, era încălţată cu cizme lungi până la genunchi, de culoare neagră. Avea asupra sa o gentă din material textil  de culoare tip camuflaj, cu o singură baretă de pus pe umăr, în care avea cărţi şi caiete. 

Persoanele care pot da relaţii despre minoră sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliŢie sau să sune la 112!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !