Bilanțul Prefecturii Neamt

DSC_9768Prefectul judeţului, Ioan Vlad Angheluţă, a prezentat astăzi, 3 februarie., în cadrul Colegiului prefectural, bilanţul activităţii Instituţiei prefectului desfăşurată în anul 2015.

Prefectul județului, Ioan Vlad Angheluță, a prezentat o sinteză a raportului, utilizând ca model de analiză realizarea obiectivelor stabilite, a acțiunilor realizate, a rezultatelor obținute și a resurselor folosite, pe fiecare obiectiv în parte.

“Astfel de evaluări sunt necesare pentru că ele constituie un instrument de analiză în scopul îmbunătăţirii activităţii viitoare și un bun exercițiu de transparență administrativă. Vreau să vă mulţumesc încă o dată tuturor celor prezenţi aici pentru colaborarea şi sprijinul pe care l-am avut  de la dumneavoastră, iar reprezentanţilor presei le mulţumesc pentru obiectivitate”, a încheiat prezentarea prefectul judeţului.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !