Udrea: Oamenii de afaceri din Neamț, șantajați de reprezentanții USL

Prezent la Roman la finele săptămânii, deputatul PMP Elena Udrea a făcut acuzații grave la adresa reprezentanților Guvernului în teritoriu. Aceasta spune că la întâlnirile pe care le-a avut de-a lungul timpului în Neamț cu reprezentanții mediului de afaceri i s-a adus la cunoștință mai multe abuzuri. Vizavi de schimbările ce vor urma după ruperea alianței PNL – PSD, Elena Udrea spune că nu va fi mai bine. În Neamț se întâmpla un lucru tragic, pe care l-am aflat de la oamenii de afaceri: o presiune fantastică a instituțiilor de control ale Guvernului asupra mediului de afaceri. Presiuni, încercări de șantaj se făceau în județul Neamț. Oamenii de afaceri spuneau că le era greu să reziste în fața controalelor ce vin permanent doar cu scopul de a lua șpagă. Nu plânge nimeni dacă se schimbă conducerile de la Prefectură și de la celelalte instituții. Problema este că nu se fac schimbări din motivul corupției sau incompetenței, ci ca aceste funcții să se împartă celor care vin cu Ponta la guvernare. O situație proastă va fi schimbată cu una și mai proastă”, a declarat parlamentarul.

Elena Udrea spune că oamenii de afaceri doar s-au plâns, nu au acționat și a-i reclama pe cei care au abuzat de funcții. E o prigoană asupra celor care aduc bani, asupra oamenilor de afaceri care fac parte din Opoziție. Sunt presați să cotizeze cu bani, cu mese gratis, cu mâncare la pachet familiilor funcționarilor din instituții. Sunt cazuri concrete ce trebuie reclamate la DNA. Noi o să încercăm să convingem oamenii care sunt supuși la abuzuri să facă denunțuri către DNA, Parchet, pentru ca cei care-și folosesc funcțiile să fie prinși. Nu au fost discuții oficiale. Oricum, toți cei care vor veni în funcții în locul liberalilor nu vor fi de calitate mai bună„, crede Elena Udrea. Deputatul spune că are în continuare o relație bună cu parlamentarii din Neamț, chiar și de când este în PMP, dar speră la o îmbunătățire a colaborării și cu deputatul Dorin Ursărescu: „Eu am avut o relație bună cu parlamentarii, mai puțin cu domnul acela de la liberali. Poate acum că au plecat de la Putere își schimbă comportamentul. Nu trebuie să avem conflicte între noi”, a mai spus deputatul Elena Udrea.

Parlamentarul a mai declarat că nu „ne alăturăm lui Crin Antonescu și PNL”, în schimb, indiferent cine va depune o moțiune de cenzură – PMP va semna și vom susținem moțiunea împotriva guvernului care nu a făcut nimic pentru țară”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !