Poza zilei

25 de romașcani sunt dați în urmărire generală

25 de romașcani sunt dați în urmărire generală. Cei mai mulți dintre aceștia sunt căutați pentru că se sustrag executării pedepsei cu închisoarea, fiind condamnați pentru furturi, înșelăciuni sau infracțiuni la regimul circulației.

Site-ul Inspectoratului de Poliție Neamț găzduiește pozele și datele a 25 de persoane din Roman care au comis diferite infracțiuni pentru care instanța a emis mandat de arestare. Printre cei dați în urmărire generală se numără și trei femei, condamnate pentru furt sau înșelăciune. Niciunul dintre urmăriți nu a fost condamnat pentru omor, ucidere din culpa sau viol. De asemenea, conform site-ului, niciunul dintre romașcanii aflați în baza de date a Poliției nu este urmărit internațional de alte state.

În întreg județul sunt căutate mai bine de o sută de persoane, din care trei pentru evadare, doi pentru omor și doi pentru trafic de influență și luare și dare de mită.

Informații despre persoanele căutate puteți găsi pe site-ul IPJ Neamț. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !