Poza zilei

ISU Neamț continuă campania de informare „O casă sigură – o viaţă în plus”

În cursul zilei de astăzi, la Centrul de informare comunitară din cadrul Bibliotecii Judeţene „G. T. Kirileanu” Neamţ, specialiştii Compartimentului pregătirea populaţiei au prezentat materiale video şi au distribuit pliante și broşuri celor 75 de copii care participă la activităţile recreative organizate pe timpul vacanţei de vară.

Activităţile s-au desfăşurat pe două ateliere distincte, pe criteriul vârstei, 30 dintre aceştia fiind preşcolari iar ceilalţi 40 fiind elevi din municipiul Piatra Neamţ şi localităţile limitrofe.„În continuare, cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ, vom desfăşura activităţi de informare preventivă, în toate centrele şi instituţiile şcolare în care se desfăşoară activităţi recreative pe timpul vacanţei şcolare. De asemenea, în colaborare cu Centrul de informare comunitară al bibliotecii judeţene, vom completa programul activităţilor de vacanţă organizate în cadrul bibliotecii cu asemenea acţiuni, menite să formeze şi să dezvolte un comportament responsabil în rândul copiilor care se confruntă cu diverse situaţii de urgenţă, dar mai ales unul preventiv care să le permită să identifice pericolele şi modul în care pot fi prevenite”, a declarat căpitanul Bogdan Jinga, Compartimentul Pregătirea Populaţiei ISU Neamț

Campania „O casă sigură – o viaţă în plus: respectaţi măsurile de prevenire” are drept grup ţintă copii cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani, respectiv 7 şi 14 ani, în special din familii cu posibilităţi medii ori reduse de trai şi se desfăşoară în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !