Primarul Laurențiu Leoreanu, dat în judecată de zeci de romașcani

Primăria Roman, prin reprezentantul său legal – primarul Laurențiu Leoreanu, este implicată în sute de procese. În cele mai multe, aceasta este implicată în litigii legate de pământ. „Pârâtul” Laurențiu Leoreanu nu este totuși adus în fața instanțelor de judecată, la procese fiind desemnați să participe juriștii Primăriei.

Din teancul de dosare, cel mai gros este cel al lui Arsene Atanasie, unul din clienții vechi ai Primăriei în procese și reclamații, indiferent de cine a fost primar. Săptămâna trecută, conducerea Primăriei a încercat să poarte o nouă discuție cu romașcanul pentru a lămuri situația pe cale amiabilă. „Atanasie Arsene are foarte multe litigii. Am invitat specialiștii Primăriei să fie pezenți la discuție, pentru a încerca soluționarea cererilor pe care amiabilă. Acesta dorește obținerea unor suprafețe de teren. Noi avem încredere în Justiție și așteptăm rezultatul acesteia. Celalaltă parte nu agrează această variantă și a cerut rezolvarea pe cale amiabilă, dar în interesul său. Am dezbătut actele timp de mai bine de o oră. Unele acte sunt dinainte de 1990 și conțin erori, astfel încât, din punctul nostru de vedere, se dorește obținerea unei suprafețe mult mai mare de teren decât are dreptul. Vom aștepta decizia instanței și, indiferent de rezultat, ne vom supune hotărârii”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Pe lângă procesele legate de terenuri, primarul a fost dat în judecată și pentru starea drumurilor. Edilul a declarat că, în ultimii doi ani, Primăria a fost dată în judecată de două ori pentru starea proastă a drumurilor, un proces fiind câștigat de juriștii Primăriei. În 2008, un caz similar a făcut ca Primăria Roman să achite despăgubiri însemnate pentru distrugerea unui Mercedes pe o stradă din municipiu plină de gropi și nesemnalizată corespunzător. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !