Poza zilei

Alin Antochi si-a dat demisia, Chelaru preia sefia PSD

Alin Antochi, presedintele PSD Neamt, s-a retras din functie. Anuntul a fost facut de presedintele PSD Victor Ponta. Din informatiile noastre, o delegatie a primarilor PSD s-a intalnit astazi cu Ponta, iar discutiile au durat circa doua ore. Functia de presedinte a PSD Neamt va fi preluata de senatorul Ioan Chelaru, cel care estr presedinte interimar si la Roman. Vom reveni cu detalii si declaratii!

Stirea News-Roman este confirmata si de jurnalistii de la Ziarul Gandul, care sustin ca Alin Antochi a fost demis de conducerea PSD. Conform jurnalistilor de la Gandul, lui Alin Antochi i se reproseaza infrangerea de la alegerile partiale din Colegiul 6 Neamt, unde candidatul USL – Liviu Harbuz a pierdut in fata candidatului PDL – Adrian Radulescu. Cu toate acestea, de-a lungul discutiilor din partid, social democratii au recunoscut ca „ceva nu a fost in regula”, USL detinand 12 din cele 19 primarii din Colegiul 6, ceea ce, in mod normal, le-ar fi oferit garantia pentru castig. 

Vom reveni in cursul zilei de maine cu noi informatii. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !