Democrat-liberalii nemțeni i-au sărbătorit pe vârstnicii de la Căminul de Bătrâni

Cei 60 de pietreni cazaţi la Căminul de Bătrâni din Piatra Neamţ au fost felicitaţi de Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, sâmbătă 1 octombrie 2011 de tinerii democrat-liberali pietreni în cadrul unei acţiuni organizate de PDL Piatra Neamţ. Rezidenţii din acest centru au primit cadouri simbolice constând în obiecte de uz personal și, timp de aproximativ două ore, au schimbat o vorbă cu tinerii care le-au călcat pragul. Vârstnicii au primit în dar și un frumos spectacol oferit de Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saeculare”. 
Daca nu ai batrani, sa-ti cumperi

Principalii artizani ai acţiunii PDL Piatra Neamţ au fost senatorul Toader Mocanu şi primarul Gheorghe Ştefan. “Beneficiarii acţiunii noastre de azi au fost foarte încântaţi de vizita noastră. Dincolo de cadourile simbolice i-a bucurat faptul că i-am vizitat, ca au avut ocazia să schimbe o vorbă cu cineva din afara Căminului. Sunt foarte bucuroşi de casa nouă în care s-au mutat (n.r. – de curând au fost mutaţi într-o locaţie nouă, realizată de Primărie cu cofinanţare de la Ministerul Muncii) dar, la vârsta lor contează la fel de mult să nu fie uitaţi… Fac un apel şi la alte organizaţii sau asociaţii să le treacă pragul”, a declarat Gabriel Cojocaru, preşedinte OT-PDL Piatra Neamţ, cel care a condus tinerii implicaţi în această acţiune.

“O vorbă plină de miez spune că dacă nu ai bătrâni să-i cumperi. Eu aş completa că trebuie să nu uităm de cei pe care îi avem, să-i respectăm, să-i venerăm chiar. Au muncit pentru noi, ne-au educat, ne-au crescut. Cu atât mai mult trebuie să nu uităm de vârstnicii care au poate mai puţine rude. O vorbă bună, un gest fac mai mult decât orice pe lumea asta. Mă plec în faţa tuturor bătrânilor din judeţul Neamţ şi le transmit respectul meu”, a declarat senatorul Toader Mocanu, preşedintele PDL Piatra Neamţ.

“O spun şi în calitate de proaspăt bunic: relaţia dintre generaţii e foarte importantă pentru societate, pentru comunitate şi pentru fiecare dintre noi. Nu trebuie să uităm niciodată de cei care ne-au crescut, care ne-au format ca oameni. Un gest, o vorbă, o clipă de atenţie face mult pentru aceşti oameni…”, a adăugat primarul de Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !