Licitație pentru parcările din centrul Romanului

Primaria Municipiului Roman organizeaza o noua runda de licitatii pentru parcarile rezidentiale din oras. Cererile se depun incepand cu ziua de miercuri 5 octombrie. Licitatia se adreseaza romascanilor care detin masini si locuiesc in zona strazilor C.A.Rosetti, Tudor Vladimirescu , Ion Creanga, Libertatii, Gloriei si strada Stefan cel Mare. 

Primăria Municipiului Roman organizează licitaţie pentru locuri de parcare in urmatoarele zone:

 Str. C.A.Rosetti – 57 de locuri;

 Str. Tudor Vladimirescu – 49 de locuri;

 Str. Ion Creanga – 65 de locuri;

 Str. Libertatii – Blocul 1, Blocul 3 – 12 locuri;

 Str. Gloriei – Blocul 17 – 6 locuri;

 Str. Stefan cel Mare- Blocul M15–6 locuri;

Cererile şi toate actele se depun la ghiseul Compartimentului Administrare Parcari din cadrul Primăriei Municipiului Roman, etaj I, începând de miercuri 05.10.2011 până miercuri 12.10.2011. Licitaţia va avea loc la Primăria Municipiului Roman, în Sala Mare, joi 13.10.2011 ora 17.00.

În cazul în care nu se adjudecă toate locurile de parcare, procedura se va repeta în fiecare zi de joi, de la ora 17.00 în Sala Mare din cadrul Primăriei Roman, până la epuizarea tuturor locurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !