Poza zilei

Primarul Romanului, „cel mai bun primar de municipiu” din NE Romaniei

Primarul Laurentiu Leoreanu a primit premiul I la categoria primarul municipiului din regiunea Nord Est, distinctie oferita in cadrul Galei „Administrația Locală la Înălțime”, eveniment ce a avut loc la București, la finele acestei saptamani. Edilul Romanului s-a batut la aceasta categorie cu primarul municipiului Vatra Dornei si cu cel din Botosani.  

Primarul Romanului a fost nominalizat la patru categorii ale „Oscarurilor” administrației locale: Primarul anului în România, Cel mai bun primar de municipiu din România,  Primarul cu cele mai bune proiecte europene si Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Nord-Est, aceasta din urma fiind si categoria care i-a adus premiul cel mare.

„Bucuria mea a fost una imensă. Am avut o satisfacție și o emoție contopite în același timp, cu totul speciale. Se pornește cu locul III, locul II și aveam o mare emoție. Țineam mâinile strânse pe sub masă. Erau foarte mulți primari prezenți. În acel moment, fără falsă imagine, m-am gândit la Roman și mi-am zis că ar fi dezastruos pentru mine să nu mă întorc cu un premiu cât de mic, deși nominalizarea era una onorantă pentru mine și pentru Roman”, a declarat primarul municipiului Roman, Laurențiu Leoreanu.

 

Cel mai important proiect din punct de vedere al juriului a fost “Reabilitarea, modernizarea şi extinderea clădirii destinată “Căminului pentru bătrâni” în municipiul Roman”. Primarul Leoreanu a recunoscut ca fara ajutorul echipei, dar mai ales a romascanilor, premiul cel mare nu ar fi ajuns la Roman: „Mulțumesc romașcanilor pentru încredere, mulțumesc echipei care s-a implicat, echipei care a crezut în mine și s-a implicat în aceste proiecte și care, ca un tot unitar, și-a dat efortul pentru a pune în practică aceste idei”.

Conform organizatorilor, la acest eveniment s-au inscris 400 de primari, insa numai 96 au fost si nominalizati pentru a ajunge in cursa finala pentru primirea marelui premiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !