Poza zilei

Fără splină, după ce a mâncat bătaie de la fiul său

Ieri seară, polițiștii din Tămășeni au fost sesizați că un bărbat a ajuns în stare gravă la Spital. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că victima a fost agresată tocmai de propriul fiu.

 

Polițiștii au fost sesizați abia ieri, însă incidentul a avut loc pe 25 octombrie. Valentin D., de 52 ani, din Tămășeni, a ajuns la Spital acuzând dureri abdominale, iar în urma unei intervenții chirurgicale i-a fost extirpată splina.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că la data de 25 septembrie, în urma unui conflict spontan apărut pe fondul consumului de alcool, D. Daniel de 26 ani din comună l-a agresat fizic pe tatăl său, respectiv D. Valentin, lovindu-l în zona abdomenului. Întrucât starea victimei s-a agravat, acesta s-a prezentat la Spitalul Roman unde a fost supus unei intervenții chirurgicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !