Prefectul, informat despre activitatea educațională

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a participat astăzi, 3 octombrie a.c la prezentarea Raportului privind starea învăţământului nemţean în anul şcolar 2012-2013, eveniment organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ.

„Vă felicit pentru rezultatele obţinute în anul şcolar 2012-2013 şi am certitudinea că anul şcolar ce a debutat cu puţin timp în urmă va fi unul şi mai bun. Vă asigur de tot sprijinul în vederea promovării proiectelor educaţionale pe care le implementaţi astfel încât să asistăm la o creştere a calităţii procesului educaţional. Sunt sigur că pe baza colaborării interinstituţionale şi a parteneriatelor putem realiza un învăţământ de calitate, modern, flexibil, care să formeze specialişti în conformitate cu cerinţele pieţei muncii.

Cei aproximativ două sute de directori ai unităţilor de învăţământ prezenţi astăzi, alături de învăţători, de profesori sunt vârful de lance ai educaţiei nemţene, profesionalismul de care au dat dovadă, rezultatele obţinute de elevii instruiţi de dumnealor, reprezintă motive de mândrie pentru noi. Guvernul României are ca prioritate învăţământul, este un obiectiv tratat cu deosebită atenţie şi seriozitate pentru a aduce actul educaţional la cel mai înalt nivel şi pentru a se realiza un act educaţional de calitate, un sistem cât mai eficient, atât din punctul de vedere al salarizării cât şi al pregătirii”, a declarat prefectul George Lazăr.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !