Pregătiri pentru iarnă

Prefectul judeţului Neamţ, George Lazăr, a condus astăzi, 3 octombrie a.c.,  lucrările unei întâlniri de lucru cu reprezentanţii autorităţilor administraţiei publice locale, în vederea pregătirii pentru sezonul rece. În cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ce se va desfăşura săptămâna viitoare se va discuta și planul operativ pentru perioada de iarnă şi identificarea surselor financiare necesare acoperirii lucrărilor ce se vor efectua pe parcursul sezonului rece.

„Viaţa oamenilor este o prioritate pentru noi şi având în vedere că ne aşteptăm să avem parte de o iarnă lungă trebuie să fim pregătiţi. De aceea v-am cerut o situaţie a drumurilor pe care le aveţi pe raza comunei şi a utilajelor pe care le deţineţi, pentru a realiza un necesar. Fiecare primărie trebuie să fie pregătită, dacă nu are utilaje să încheie contracte cu societăţi specializate pentru a interveni în caz de nevoie. Majoritatea primarilor au utilaje proprii sau au încheiate contracte cu firme specializate şi mulţi dintre aceştia şi-au manifestat disponibilitatea de a interveni pe sectoarele de drum judeţean ce se află pe raza comunei lor, venind astfel în sprijinul autorităţilor judeţene şi reducând timpul de intervenţie”, a declarat prefectul George Lazăr.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !