Televiziunea fără primarul Laurențiu Leoreanu (VIDEO)

romantvÎn peisajul mediatic romașcan, unde emit patru televiziuni (una exclusiv pe Internet), postul de televiziune RomanTV, fost RomTV, face notă discordantă, în sensul că, de mai bine de vreo două luni, nu mai „calcă” în Primăria Roman și chiar și la evenimentele la care ia parte și primarul Laurențiu Leoreanu.

Jurnaliștii din Roman au observat de ceva vreme lipsa colegilor de la RomanTV pe lângă primar, dar nimeni nu comentează, pentru că politica editorială este o chestiune intimă și pe seama căreia nu trebuie emise judecăți, nici măcar de valoare.

Totuși, în cursul serii de ieri, cei de la RomanTV au realizat o știre referitoare la marșul tăcerii, evenimentul pe care mai mulți tineri din oraș l-au inițiat în memoria victimelor tragediei de la clubul bucureștean Colectiv. Culmea, după foarte mult timp, la postul de televiziune local apare primarul Romanului. Doar cu o declarație, dar fără “față”, adică cineva care are fix vocea edilului spune câteva cuvinte despre tragedie în timp ce se derulează imagini cu cei care aprind candele. Ceilalți intervievați apar, binînțeles. Din cap până în picioare.

Cu alte cuvinte, primarul Laurențiu Leoreanu are “block”, ca pe Facebook, la televiziunea RomanTV, indiferent pe ce temă și-ar dori să apară sau să-și facă imagine.

 

 

One thought on “Televiziunea fără primarul Laurențiu Leoreanu (VIDEO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !