Se reabilitează sediul pentru eliberarea de caziere

După ce săptămâna trecută în Târgu Neamț a devenit operațional Ghișeul de primiri cereri/eliberare certificate de cazier judiciar, și administrația romașcană s-au apucat de lucru. Ideea ca romașcanii să fie scutiți de un drum până la Piatra Neamț pentru a-și ridica documentul este una mai veche, însă autoritățile nu au pus nimic încă în practică. Totuși, iei, primarul Laurențiu Leoreanu spune că reabilitarea sediului devine în această lună o prioritate. „Vom începe lucrările la sediul de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar. Mai avem săptămâna aceasta în lucru câteva lucrări cu echipele Primăriei, iar de săptămâna viitoare ne vom ocupa de viitorul sediu. Spațiul este cel din clădirea în care funcționează Poliția municipiului Roman”, a precizat edilul.

În acest moment, pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț se găsesc, în format electronic, cererile pentru eliberarea certificatului de cazier judiciar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !