SCM Petrotub, învinsă de Sepsi Sfântu Gheorghe

Vineri, 1 mai, echipa locală de fotbal SCM Petrotub a suferit o înfrângere pe teren propriu în fața uneia dintre cele mai puternice echipe – Sepsi Sfântu Gheorghe (foto – echipa si galeria). Jucătorii pregătiți de Gabriel Țapu și Iosif Susanu au pierdut meciul cu scorul de 2 la 3, în condițiile în care la apuză tabela de marcaj arăta 1 la 1. La finalul partidei, difuzată în direct de postul de televiziune Roman24, antrenorul principal s-a arătat nemulțumit de jocul elevilor săi.

“La acest scor, nu sunt mulțumit de evoluția jucătorilor. Chiar dacă aveam un egal pe final, per ansamblu nu am fost mulțumit de evoluția lor. Au fost crispați, timorați… Nu știu care sunt cauzele acestor fluctuații de formă. Mi s-a confirmat faptul că echipa din Sf. Gheorghe este cea mai bună din serie. Este păcat, pentru că am avut două săptămâni de pauză, de antrenamente, iar vineri – când vin meciurile – dăm cu piciorul la oportunitățile de a marca. Mai urmează etapa finală, cu patru meciuri – două acasă, două în deplasare -, dar sperăm să scoatem maxim din aceste partide. Dar, trebuie să schimbăm la capitolul atitudine, dar am încredere că vom putea renaște din propria cenușă și să facem finalul de campionat cât mai bun”, a declarat, la final de meci, antrenorul principal Gabriel Țapu.

Oficialii clubului romașcan au fost un pic mai indulgenți cu jucătorii de la SCM Petrotub, dat fiind și faptul că au întâlnit o echipă puternică din Liga a III-a. Aceștia spun că în acest moment calculele arată că echipa își poate atinge obiectivul de a se clasa în primele cinci echipe din ligă. “Am întâlnit astăzi o echipă care a fost peste noi, cu jucători de valoare, care au demonstrat asta încă din prima repriză. Noi am început bine jocul, am înscris, dar am fost egalați. Sperăm ca această săptămână să fie de recuperare și să aducem punctele pierdute acasă. Obiectivul nostru este poziționarea pe locurile 1-3 sau 1-5 ,dar returul se joacă până la capăt și mai sunt patru meciuri în care sperăm să le putem gestiona în a aduce punctele acasă”, a declarat Maricel Benchea, președinte al clubului SCM Petrotub.

În acest moment, Romanul se află pe locul șase în clasament, cu 26 de puncte. Știința Miroslava ocupă primul loc în liga a III-a de fotbal, cu 46 de puncte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !