Poza zilei

Cine plătește lucrările întârziate de la Stația de epurare?

statia de epurare romanCurg penalitățile pe partea din proiectul european câștigat de compania ApaServ și care cuprinde și modernizarea Stației de epurare de la Roman. Primele penalități au fost deja aplicate și asta nu pentru întârzierea evidentă a lucrărilor. Neînțelegerile cu primul constructor – firma Passavant – au făcut ca, la această oră, la trei ani de la demararea proiectului, abia 50% din lucrare să fie gata, iar ea trebuie incheiată până la finele anului.

Compania Regionala Apa Serv a mai primit o corectie financiara din partea Autoritatii de Management Programul Operational Sectorial Mediu, in valoare de 859.882 de lei. Suma cu pricina reprezinta 2% din valoarea totala a contractului de lucrari de la Roman „Extinderea si modernizarea Statiei de epurare ape uzate Roman”, aflata deja in intarziere. Alte penalități mai pot apărea spun autoritățile

Proiectul „Extinderea si mo-dernizarea Statiei de Epurare a Apelor Uzate Roman” are termen de finalizare 9 decembrie 2015 si o valoare de de 42.994.113 lei, fara TVA. Vom vedea până la urmă cine va plăti penalitățile de întâziere, dacă nu compania ApaServ prin mărirea tarifelor la apă și canal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !