Poza zilei

Romanul nu vrea majorarea prețului apei. Încă

robinetPresiunile făcute de compania ApaServ pentru scumpirea tarifului la apă în județ se lovesc de refuzul celor care fac parte din ADI Aqua Neamț. Și primarul Laurențiu Leoreanu spune că traiul bun al companiei de apă nu trebuie să se facă pe spinarea cetățenilor, ci trebuie să se găsească alte soluții, printr-un management eficient.

Edilul Romanului spune că reprezentanții companiei trebuie mai întâi să-și diminueze costurile lor și abia apoi să recurgă ca ultimă soluție la mărirea prețului la apă. Primarul Leoreanu a atras atenția conducerii companiei Apaserv că rolul acesta este de a găsi soluții pentru eficientizarea activității.

Edilul mai spune că invocarea creșterii prețului la apă pentru că așa prevede proiectul european nu stă în picioare, cele trei modificări de tarife fiind deja aplicate, în conformitate cu înțelegerea la semnarea finanțării.

Ultima crestere a avut loc în iulie 2013 cînd tariful a crescut cu aproape un leu, astfel pretul actual este de 3,56 lei mc/apă, iar cel al apei epurate la 3,04 lei, fără TVA. Aplicînd TVA de 24%, nemtenii achită 8,2 lei pentru serviciile amintite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !