ziarul de roman - sigla

Ziarul de Roman apare doar online

ziarul de roman - sigla“Din 4 august, Ziarul de Roman poate fi citit exclusiv pe Internet”, aceasta este principala știre oferită de cotidianul local, după ce, la finele săptămânii trecute, reprezentanții Zdr au anunțat că activitatea editorială este suspendată, temporar. Astăzi, pe site-ul cotidianului a apărut un nou mesaj care lasă de înțeles că, deocamdată, se renunță la varianta tipărită, însă echipa care va semna știrile este aceeași.

“Am rămas aceeaşi echipă tânără, care v-a oferit în fiecare zi, în ultimii ani, cele mai proaspete ştiri, interviuri şi reportaje.Cartea noastră de vizită a fost, timp de mulţi ani, ediţia tipărită a Ziarului de Roman, care v-a aşteptat la chioşcurile de ziare în fiecare dimineaţă.

Pentru că vremurile se schimbă, ne adaptăm din mers. Și, pentru că ne cunoaşteţi, ştim că veţi fi în continuare alături de ziarul romaşcanilor – cititori, parteneri din administraţie, din mediul de afaceri, social sau politic. Vă mulţumim că aveţi încredere în noi! Echipa Ziarului de Roman”, scriau astăzi reprezentanții Ziarului de Roman.

Din informațiile pe care le deținem, alături de Zdr au rămas în echipă: Teo Rusu – administrație, politic, Alina Mihăieș – social, sănătate, Ana Maria Postelnicu – cultură, culte, Cătălin Bârgăoanu – secretar de redacție, Cătălin Sevastre – concepție publicitară și Cristina Afloarei – marketing.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !