Poza zilei

Candidații pentru șefia Spitalului, nicio surpriză

Săptămâna trecută s-a finalizat etapa de înscriere a candidaților interesați să ocupe o funcție de conducere în Spitalul Municipal de Urgență Roman. Cei care au ocupat funcțiile prin interimat până acum sunt tot cei care s-au și înscris la concurs: Oana Onu – director medical, Leonard Achirloaei – director financiar contabil și Elena Chirilă – director de îngrijiri. Pentru primele două funcții, concursul se va da joi, pe 6 martie, iar vineri se va organiza concursul pentru funcția de director de îngrijiri. „În spital se desfășoară o activitate bună, unitatea medicală a crescut de la an la an. Sunt spitale unde se îngroapă bani. Spitalul nostru a ieșit pe plus, cu o sumă frumoasă ce o vom duce în investiții. Sunt mulțumit de ce s-a făcut până acum”,  a precizat primarul Laurențiu Leoreanu, lăsând de înțeles că echipa de până acum are undă verde de a continua în același ritm.

 

Fiecare candidat înscris la acest concurs are de susținut un test grilă sau lucrare scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația postului, susținerea unui proiect pe o temă din domeniul de activitate a postuluiși interviul de selecție. Concursul se va susține la Primăria Roman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !