Poza zilei

Licitații de mărțișor

Luna martie va aduce încheierea a trei noi contracte între firme specializate și Primăria Roman. Primele achiziții publice vizează întreținerea și reparațiile pe drumuri, dar cea mai importantă procedură este pentru alimentarea cu energie electrică a Aleei Industriilor, cea care permite funcționarea fabricii de airbaguri. „Miercuri și joi se vor desfășura licitațiile pentru lucrarea de întreținere și reparații drumuri, respectiv achiziția de mixtură asfaltică. Lucrarea de realizare a alimentării cu energie electrică pe Alee Industriilor ne-a fost admisă de ANRMAP, iar pe 12 martie va avea loc achiziția”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Autoritățile locale au anunțat că cea mai mare parte a sumei alocată în acest an pentru reabilitarea străzilor – în total de 30 miliarde de lei vechi – va fi utilizată pentru covoare asaltice. Totuși, în aceste prime zile de primăvară s-a intervenit cu plimbări pe Ecaterina Teodoroiu, bulevardul Republicii, Păcii, Dobrogeanu Gherea, Florilor, Oituz, C.A. Rosetti, Griviței, Smirodava (între Tineretului și Republicii), Bogdan Dragoș și Miron Costin.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !