Poza zilei

SCM Petrotub a urcat pe locul cinci

SCM PetrotubDacă la final de campionat SCM Petrotub Roman  ocupa locul șase în Liga a treia de fotbal, zilele trecute a avansat pe poziția a cincea în clasament după ce echipa Cetatea Târgu Neamț a rămas fără două puncte. Decizia vine ca urmare a hotărârii Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal, care a depunctat echipa din Târgu Neamț deoarece a înregistrat datorii către jucători și antrenor.

Conducerea clubului romașcan speră ca în noul sezon competițional 2015-2016, odată cu schimbările prevăzute de regulament, să facă față cerințelor și să se păstreze în primele locuri în clasament.

Reamintim că Bucovina Pojorâta a promovat în liga secundă ca urmare a victoriei obținută în partida cu Știința Miroslava, din ultima etapă a returului. În clasament urmează Sepsi Sfântu Gheorghe și Aerostar Bacău.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !