Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Romașcanul Vlad Ciurea, noul subprefect de Neamț – News-Roman

Poza zilei

Romașcanul Vlad Ciurea, noul subprefect de Neamț

vlad ciureaRomașcanul Vlad Ciurea a fost numit, prin detașare, subprefect de Neamț, iar luni, 5 septembrie, a intrat oficial în pâine.

Funcția de subprefect a fost ocupată până acum câteva luni de Gheorghe Neculae, iar pe 1 septembrie, Guvernul Cioloș a decis numirea în funcția de subprefect, cu caracter temporar – pentru șase luni, prin detașare, a lui Vlad Ciurea. Acesta a obținut, din partea Guvernului USL, în 2013, funcția de șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Neamț, funcție din care s-a suspendat, anul trecut, pentru a intra în concediu de creștere a copilului și la care revenise în această vară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !