Spațiu expozițional pentru artiștii locali, în Pietonal

pietonal 4În Pietonalul Ștefan cel Mare se propune înființarea unei galerii de artă destinate artiștilor. Propunerea vine din partea administrației locale și a locatarilor din zonă, ca urmare a faptului că actualul chiriaș vrea să renunțe la spațiu.

Chiriașul imobilului din blocul 3 din Pietonal, parterul II, a renunţat la spaţiu, motivând probleme financiare şi, deci, încheierea unui nou contract se impune. Locatarii blocurilor perimetrale au propus înființarea unei galerii de artă, care ar putea fi un spaţiu expoziţional permanent al tinerilor artişti din oraş şi nu numai, al elevilor şi studenţilor organizaţi în grupuri etc.

Închirierea se va face prin licitaţie publică, pentru o perioadă de zece ani, preţul de pornire fiind cel stabilit prin H.C.L. 172/2015 privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2016.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !