Vocea Romanului, ultima ediție la Casa Veche

vocea romanuluiCasa Veche anunță faptul că la finele acestei săptămâni va găzduit cea de-a patra ediție a Vocii Romanului, care este și ultima. “Pe 9 și 10 septembrie, vineri și sâmbătă seară, de la 21:00, avem mare concurs mare -Vocea Romanului, a patra și ultima ediție, concurs organizat an de an, în luna septembrie, de Casa Veche. Ai voce și îți place să cânți? Urcă pe scenă, cântă-ne și încântă-ne, impresionează juriul și publicul, strânge cele mai multe voturi și câștigă-ne premiile! Fiind ultima ediție a concursului Vocea Romanului by Casa Veche, pot participa și cei înscriși în anii trecuți, mai puțin finaliștii”, anunță organizatorii.
Premiul I este de 1.000 de lei, premiul de popularitate – 500 de lei, iar alte surprize sunt pregătite pentru concurenți și susținătorii acestora. Vineri, la preselecțiile live, intrarea este 5 lei, iar sâmbătă, 10 septembrie, în mare finală – biletul este de 10 lei, pe spatele biletelor regăsindu-se și un formulare de jurizare pentru public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !