Bazine Strand Municipal Roman

60.000 de persoane au fost în Ștrand în această vară

strandÎncasările în primul an de la inaugurarea complexului de agrement Moldova au arătat faptul că investiția a meritat, iar modul de organizare a permis ca nivelul cheltuielilor să nu îl depășească pe cel al încasărilor. Cei mai mulți bani au fost atrași în lunile iulie și august, iar autoritățile estimează cănu mai puțin de 60.000 de persoane s-au bucurat de cele trei bazine sau de foișoarele pentru grătar.

Chiar dacă prețul unei ore de staționare a autoturismelor în ștrand a fost de doar 50 de bani, încasările au fost destul de importante. Per ansamblu, în patru luni, din activitățile totale din Ștrand s-au încasat peste 5,5 miliarde de lei vechi.

Și cheltuielile au fost și ele pe măsură, profitul fiind unul destul de redus, dar autoritățile sunt optimiste că întreaga activitate a fost pe plus, rămânând în buget circa 100 milioane de lei vechi.

Autoritățile apreciază că peste 60.000 de persoane au fost în ștrand în această vară, ceea ce înseamnă mai mult decât populația orașului.

Pentru sezonul următor, autoritățile iau în considerare extinderea zonei de plajă cu pavele. De asemenea, pentru întreținerea spațiilor verzi se vor amenaja puțuri pentru ca irigarea să se facă fără o cheltuială suplimentară. Abia anul viitor complexul va fi gata ca la carte, aici urmând să se mai lucreze la zone de amfiteatru și la unele spații de divertisment în  aer liber.

3 thoughts on “60.000 de persoane au fost în Ștrand în această vară

  1. Domnule sa inteleg ca dumneata ai numara fetzele de clienti, nu biletele vandute (vanzari facute). Ramaneti la sah domnule!

  2. Sunt mirat de estimarea autoritatilor locale privind prezenta a 60.000 de persoane. Daca au avut mijloacele de inregistrare a 60.000 de feţe presupun că au folosit un soft foarte performant şi asta era in sine o ştire pentru mass-media locală. Dacă au atribuit personal pentru numărarea feţelor de pe înregistrări video, asta era o ştire demnă de atenţia mass-mediei naţionale. Totuşi, dacă s-a cheltuit timpul cu numărarea feţelor e o abordare originală.

    1. Bai Sava…tu nu esti sanatos la cap bai omule. Tu citesti ce scrii? Ce avioane iti trec prin cap?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !