Proteste în Iași și Bacău

protest colectivAproximativ 400 de ieșeni, majoritatea tineri, au protestat miercuri seara, din nou, in Piata Unirii din Iasi, oamenii sustinand ca demisia lui Victor Ponta nu rezolva lucrurile si ca e necesara curatarea clasei politice.Oamenii au inceput sa se adune in centrul Iasiului, incepand cu ora 19.00, dupa ce s-au mobilizat pe Facebook. Protestatarii au scandat printre altele, „O revolutie, singura solutie”, „Toti banii de la BOR, sa se intoarca la popor”, „Solidaritate” si „Hotii, Hotii”. Pe pagina de socializare care a anuntat protestul a fost postat initial un sondaj de opinie, cei mai multi dintre cei care s-au pronuntat sustinand ca este necesara instalarea unui guvern tehnocrat.
Marti seara, pe strazile Iasiului au marsaluit aproximativ 2.500 de oameni. Manifestantii s-au adunat in Piata Unirii incepand cu ora 22.30, apoi au plecat in mars pe strazile din oras.

Peste 1.500 de persoane au protestat, timp de doua ore, in municipiul Bacau, solicitand, printre altele, demisia parlamentarilor, dar si a primarului orasului, Romeo Stavarache, condamnat la inchisoare cu suspendare intr-un dosar legat de repartizarea unei locuinte.
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !