Undă verde la fonduri europene pentru turism

turism1Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat varianta finală a Ghidului Solicitantului pentru diversificarea economiilor locale prin dezvoltarea durabilă a turismului.

Stațiunile turistice din Regiunea Nord-Est au la dispoziție 17,05 milioane Euro (din FEDR și bugetul naţional) pentru investiții care vizează dezvoltarea infrastructurii de turism balnear, amenajarea obiectivelor turistice naturale de utilitate publică, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe de utilitate publică, dezvoltarea de infrastructuri publice la scară mică pentru valorificarea atracţiilor turistice, crearea şi extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilităţilor aferente activităţilor de marketing şi promovare turistică ale obiectivului finanţat.

Proiectele sunt limitate la o valoare minimă și maximă, cuprinsă între 100.000 EUR şi 5.000.000 EUR.

Acest apel de proiecte are la bază principiul competitivităţii, cu termen limită de depunere a cererilor de finanţare: data și ora lansării cererii de proiecte – 01.04.2016, ora 16.00, data şi ora începere depunere de proiecte: 01.06.2016, ora 12.00 și data și ora închiderii cererii de proiecte: 02.12.2016, ora 12.00.

Se va acorda punctaj suplimentar în cadrul etapei de evaluare tehnică şi financiară acelor proiecte care se implementează în stațiuni turistice balneare, climatice și balneo-climaterice, conform prevederilor OG nr. 109/2000, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !