Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare!

Pe 9 iulie, Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec se intalneste cu locuitorii Municipiului Roman, unde organizeaza o actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE). Actiunea este realizata cu sprijnul Primariei Municipiului Roman si a partenerilor Candy, Skil si Carpatcement.

Sambata, 9 iulie 2011, intre orele 10.00 – 17.00, cetatenii din Roman sunt asteptati sa participe la actiunea de colectare DEEE initiata de Asociatia RoRec. Tot ce trebuie sa faca fiecare romascan este sa aduca, in punctele de colectare enumerate mai jos, aparatura electrica si electronica veche sau defecta:

  • Piata Roman Voda
  • Str. Stefan cel Mare – vis-a-vis de Banc Post
  • Str. Sucedava – Piata Centrala (Hala)
  • Intersectia Aleea Revolutiei cu Str. Mihai Viteazu
  • Str. Ecaterina Teodoroiu – Piata Smirodava

In cazul in care deponentii au obiecte grele sau voluminoase pe care doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit. Pentru informatii suplimentare despre cum pot programa un transport, cetatenii pot apela numarul de telefon 0736.163.036 sau 0233.740.487, de luni, 4 iulie, pana sambata, 9 iulie, intre orele 08.00-16.00.

Mai mult, toti deponentii vor fi inscrisi la o tombola, unde au posibilitatea de a intra in posesia unuia dintre cele 22 de premii: 3 frigidere, 6 cuptoare cu microunde, 13 masini de gaurit, oferite de partenerii Candy si Skil. Tragerea la sorti si premierea voluntarilor se va efectua la Primaria Municipiului Roman (Sala Mare), sambata, 9 iulie, de la ora 19.00.

Detaliile despre programul campaniei de mediu si regulamentul tombolei pot fi consultate pe www.rorec.ro. Aceasta este prima actiune de anul acesta din judetul Neamt a Asociatiei Romane pentru Reciclare RoRec.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !