Ce inepții mai proferează clovnii prin Roman

bufonAm mai spus și poate mă repet, dar chiar cred cu tărie că unii “politicieni” nu au ce căuta în politică, și nu pentru că nu au chef de muncă atât cât au chef să-și vadă propriile interese în căruță, ci pentru că nu au viziune și un  simț al realității.

Un clovn, din punctul meu de vedere, cu închipuiri de lider politic – pe bună dreptate, pentru că a reușit să prostească destui oameni pe care-i priveam ca realiști – este în căutare de candidați pentru partidul pe care-l reprezintă și oferă niște scenarii de viitor pe care nu știi dacă să te închini – când le auzi sau să te așezi jos ca să nu te dărâme râsul. În fine, domnul cu pricina, un circar de meserie, povestește acum varianta sa despre viitorul politicii romașcane: La parlamentare va candida nu doar primarul Laurențiu Leoreanu, ci și viceprimarul Lucian Micu (în principiu pregătit de șeful său să preia Primăria, dacă își rezolvă problema de incompatibilitate), iar administrația va fi lăsată pe mâna lui Constantin Ghica, fost viceprimar. Dar, și acum vine pastila de râs, acesta va pierde Primăria, care va fi câștigată de candidatul PSD – nimeni altul/alta decât Iulia Havrici. Scenariul nu este imposibil – mă refer la rezultat, dar dacă am lua în calcul asemenea candidaturi – din partea unor oameni bine înfipți în mediul privat – munca la biroul din Primărie, numai în folosul contribuabilului, nu i-ar avantaja în niciun fel.

Pe de altă parte, am greșit, personal, și când, din luna mai, am tot auzit că primarul Laurențiu Leoreanu va candida la parlamentare și am zis, în nenumărate rânduri, că NU se poate, și se pare că se poate.

Mai este cineva care a zis că nu se (mai) poate, dar pun pariu pe Lagavulin că se poate și va fi. Și voi câștiga, chiar dacă nu mă prinde haina de bufon la curtea regelui.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !