HCM Roman primește de la Agrana 2.400 de euro

HCM Roman va primi, în cursul acestei luni, o sponsorizare din partea societății Agrana România. Din bugetul local și cel județean, anul acesta s-au alocat peste 17 miliarde de lei vechi, însă banii nu sunt suficienți pentru a permite organizarea echipei până la finele acestui an. 

Banii din 2011 

Conducerea companiei a decis, săptămîna trecută, în urma unei discuții purtate cu reprezentanții Primăriei Roman, să ofere echipei de handbal feminin romașcane un sprijin financiar de 24.000 de euro, banii urmând să ajungă în două tranșe, ultima în luna mai a anului viitor.

Anul acesta, în februarie, HCM Roman a primit, de la bugetul local, suma de 1.400.000 de lei. De la bugetul județului, tot în luna februarie, HCM Roman a primit, cu votul consilierilor județeni, suma de 90.000 de lei. În luna septembrie, HCM Roman a primit un sprijin financiar de 250.000 de lei, doar un sfert din suma de care avea nevoie pentru a plăti jucătoarele și a achita toate cele necesare. 

Cât a cheltuit hcm Roman în 2010 

La finele lunii octombrie 2010, echipa locala HCM Roman se bucurase de un venit de circa 22 de miliarde de lei vechi, moment în care s-a mai solicitat suplimentarea bugetului cu încă 3 miliarde de lei vechi. Conform datelor oficiale de la acea vreme, din  bugetul estimat de 22 miliarde de lei vechi, 17 miliarde au provenit din bugetul local, un miliard din taxa specială de sport, 1,2 miliarde de la Consiliul Județean și 3 miliarde din sponsorizări. Cei mai mulți bani fuseseră cheltuiți până atunci pe salarii (11,6 miliarde de lei vechi), indemnizații efort și premii de joc (1,2 miliarde de lei), cantonamente (1,3 miliarde de lei) și masă (1,17 miliarde de lei).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !