Poza zilei

Ziarul de Roman se relansează

Cotidianul Ziarul de Roman se relansează. Vineri, începând cu orele 17.00, la Hotel Roman, va avea loc un eveniment special, într-un cadru festiv, care să reconfirme importanța ziarului în peisajul mediatic din Roman și nu numai. Invitați din lumea politică, oameni de afaceri, parteneri de „știri” și romașcani talentați se vor reuni sub cupola unui ziar care, tocmai mâine, va „împlini” 4.900 de ediții dedicate romașcanilor și comunelor arondate.  

Pe invitații echipei Ziarului de Roman îi așteaptă alți invitați de marcă, din lumea mass mediei naționale, precum și romașcani care, încă de la o vârstă fragedă, demonstrează că au talent și merită o șansă, merită mult mai mult.

Încă din toamna anului trecut, Ziarul de Roman a resimțit puternic criza economică, astfel încât, până pe 1 septembrie 2011, edițiile cotidianului au fost „sărăcăcioase”, oferind informații în doar opt pagini, față de cele 16 cu care și-a obișnuit, de-a lungul celor 16 ani de existență, cititorii.

Din primăvara acestui an, ziarul a fost preluat de firma Rossal, lucru care a însemnat – atât pentru echipă, cât și pentru cititori – „reîntoarcerea” la vremurile de glorie, chiar dacă încă afectate de criză. Politica editorială nu s-a schimbat, însă balanța, în urma analizei subiectelor de primă pagină promovate, înclină spre o presă care vrea să promoveze în special valorile ușor uitate ale epocii de azi, înspre repere care să arate că, pe lângă trădări și dezamăgiri, există și oameni de excepție, care merită să ajungă pe prima pagină a unui ziar.

Echipa Ziarului de Roman se descrie ca fiind „O echipă tânără, de oameni pentru care viața celor din jur contează. Ziarul de Roman nu este o simplă publicație, de vânzare în fiecare dimineață la chioșcurile de presă. Este o stare de spirit, este lupta de fiecare zi a jurnalistului care crede în misiunea nobilă a meseriei sale și are convingerea că semenii săi merită mai mult”.

Amănunte despre evenimentul de mâine puteți afla de pe site-ul Ziarului de Roman.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !