Imagini live de la marșul din Roman

mesaj protestAstăzi, de la orele 20.00, câteva sute de romașcani și-au anunțat prezența, cel puțin virtual, pe Facebook, la marșul în memoria victimelor de la tragicul incident petrecut, acum o săptămână, în Clubul Colectiv din București. Autoritățile confirmă faptul că nu se vor „împărți” amenzi.

Eși în mod normal, conform legii, orice protest – fie el și cel mai pașnic – are nevoie de o aprobare de la autoritățile locale – Primăriei, Poliție și Jandarmerie, pentru protestul anunțat pentru această seară, un protest ad hoc, nu există documente și avize în acest sens. Reprezentanții Primăriei Roman au confirmat, pentru News-Roman, faptul că nu se vor lua măsuri de sancțiune asupra celor care vor ieși să-și manifeste nemulțumirea față de ceea ce nu merge bine în România.

Jandarmii vor fi prezenți, inclusiv agenți de la Poliția Locală, pentru a nu exista incidente.

În mod normal, în astfel de situații, ar trebui să existe un așa zis “lider al protestatorilor”, o voce, dar în spațiul online au existat două evenimente pentru acest marș, cu ore diferite, ambele “provocate” de persoane care se ascund în spatele unei identități false.

Cei care nu doresc să iasă în stradă, dar vor să urmărească ceea ce se va întâmpla vineri, după orele 20.00, în centrul municipiului vor putea să o facă pe site-ul televiziunii online Roman24, www.roman24.ro, unde o cameră video transmite live non stop imagini din centrul municipiului.

Cei care vor ieși în stradă sunt îndemnați să aducă și o lumânare sau flori pentru cei 32 de oameni care și-au pierdut viața în incendiul care a îndoliat o țară întreagă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !