Canalizarea nouă, funcțională din octombrie

canalizareLucrările pentru proiectul master plan al companiei ApaServ pentru extinderea canalizării de apă în municipiul Roman, în cartierele Bălcescu și Lipovenesc, se apropie de final. Lucrările s-au finalizat și în Petru Rareș, iar săptămâna aceasta va sosi ultima stației de pompare a apelor uzate. Autoritățile sunt optimiste că, în circa două săptămâni, stațiile vor fi funcționale și pregătite să preia apa menajeră și să o transporte către stația de epurare.

Autoritățile locale speră ca de la 1 octombrie, locuitorii din Petru Rareș și Bălcescu să poată utiliza în condiții optime rețeuea de canalizare extinsă pe parcursul acestui an.

În oraşul Roman – extinderea reţelei de canalizare s-a făcut cu aproximativ 14,9 km pe 34 străzi. De asemenea, s-au montat 13 staţii de pompare ape uzate şi conectarea acestora se va face la Sistemul de Monitorizare, Control si Achizitii de Date de la stația de epurare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !