Micropiață la ANL-uri

anl2013Autoritățile locale au decis să desființeze micropiața din cartierul dDanubiana și să amenajeze alta în zona blocurilor ANL din Vasile Lupu. Motivul vine din faptul că în cartierul Danubiana, oamenii nu erau interesați de produsele vândute aici, ci preferau să meargă până la Piața Centrală. În locul micropieței din Danubiana s-a amenajat o zonă de recreere.

Locatarii din blocurile ANL din Vasile Lupu au solicitat amenajjarea unui piețe în zonă, iar acum se lucrează la montarea structurilor metalice: “Am decis desființarea micropieței din Danubiana, care deși cerută de locuitorii din zonă, nu și-a demonstrat eficiența. Micropiața va fi relocată pentru zona ANL. În locul ei, în Danubiana, am amplasat două mese de șah și băncuțe, pentru a crea un climat bun în zonă”, a declarat primarul Laurențiu Leoreanu.

Autoritățile spun că în zona Danubiana numărul clienților era undeva între 4 și 7, ceea ce a determinat închiderea micropieței. Pe viitor, conducerea Direcției Piețelor va analiza punctual fiecare cartier în parte pentru a răspunde solicitărilor cetățenilor, dar a asigura și un vad bun comercianților. Primarul Laurențiu Leoreanu spune că se are în vedere și introducerea sistemului europeano-american de comerț, prin înființarea unor piețe așa zis ambulante, ca să acopere cât mai bine orașul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !