Primarul Leoreanu despre spagă: Mulți lasă de înțeles

mitaÎn cadrul conferinței de presă de astăzi, News-Roman l-a întrebat pe edilul Romanului despre situația în care se află primarul Bucureștiului – Sorin Oprescu, dar și despre posibilitatea ca cineva să-i fi oferit mită. Ce a răspuns aflați citind articolul.

“Nu am niciun comentariu de făcut”, a spus primarul Leoreanu întrebat de situația în care se află omologul său de la Capitală, reținut pentru luare de mită.

Întrebat în schimb despre vreo ofertă de a primi mită în schimbul unor favoruri, edilul Romanului a recunoscut că I s-a întâmplat: “Nimeni nu vine direct să spună acest cuvânt, dar sunt mulți care lasă de înțeles că dacă le-ai face un serviciu ei – ar putea fi drăguți cu tine. Eu am zis ca legea să fie întotdeauna aplicată și respectattă. Colegii mei sunt martori. Pe mine m-a îngrozit că ar putea funcționa o rețea de asemenea gen într-o primărie. Se spune că niciodată să nu bagi mâna-n foc, dar sunt sigur că nu a existat, nu există și nu va exista în Primăria roman. Când cineva a solicitat ceva, am chemat specialistul, iar dacă s-a putut face – s-a făcut, dar doar pentru că legea a permis și pentru că era o necesitate pentru comunitate. Niciun alt comentariu nu mai e de făcut”.

Referitor la vreun angajat care să-I fi adus la cunoștință intenția vreunui contribuabil de a-I oferi mită, edilul spune că nicigând: “Aceste discuții sunt dificil de purtat. Nimeni nu ar veni să spună că a venit cineva să-i dea. Mita este o meteahnă din vechime, care s-a perpetuat, doar că s-a metamorfozat de la atenție la rețea organizată”.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !