Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/rnewsr71/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77
Calea ferată, o lucrare complexă – News-Roman

Poza zilei

Calea ferată, o lucrare complexă

cale ferataSpecialiștii și proprietarii căii ferate de pe E85, la ieșirea spre Nord, Iași – Suceava, nu au găsit o soluție pentru ca trecerea la nivel să fie una conformă. Lucrările executate până acum nu au fost consistente, trecerea la nivel cu calea ferată deteriorându-se continuu.

În zonă, căile ferate existente aparțin și unei firme private dar și companiei de căi ferate Iași. Conducerea administrației romașcane a demarat proiectul de refacere a zonei dar nu s-a găsit deocamdată soluția tehnică. Ultima întâlnire cu specialiștii de la căile ferate a avut loc săptămâna trecută.

Traficul auto auto în zonă este mare și de tonaj diversificat, motiv pentru care se așteaptă o soluție tehnică specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

News-Roman © 2010-2016 - De 6 ani împreună !
Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !