centrala termica ciuperca

Centrala Ciupercă va fi demolată

centrala termica ciupercaCentrala nr 6 din Smirodava, cunoscută ca și centrala ciupercă, va fi demolată, spun autoritățile locale. Inițial, conducerea Primăriei Roman a făcut un sondaj în oraș despre oportunitatea ca aici să fie construit un obiectiv de interes pentru locuitorii zonei, dar – în ciuda propunerilor venite de la romașcani – nu s-a găsit și un investitor interesat să bage bani.

Primarul Laurențiu Leoreanu spune că în acest moment clădire nu ridică pericol de prăbușire, astfel încât cel mai probabil lucrările de demlare se vor executa anul viitor. Autoritățile locale spun că soluția finală va fi demolarea centralei ciupercă, deoarece clădirea nu este fezabilă pentru o altă investiție. Dar și costurile pentru demolare nu sunt deloc mici, în jur de 40-50.000 de lei.

larea controlată nu se va face prin implozie, din cauza apropierii imobilului vizat de celelalte construcţii – majoritatea blocuri de locuinţe.  Autoritățile spun că, cel mai probabl, aici va fi amenajată o parcare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Facebook
error: CONŢINUT PROTEJAT! @ News-Roman.ro . Dacă doriţi un anumit subiect sau poză vă rugăm să luaţi contact cu administratorul site-ului la adresa de email: claudia_matei@yahoo.com . Mulţumim !